Ό,τι Σκέφτεσαι
Ό,τι Συμβαίνει
Ό,τι Μαθαίνεις
Ό,τι Προτείνεις
Πες Το
pesotithes
Καταπέλτης στο fb για τους μισθούς υπουργών, αξιωματούχων & δημοσίων υπ. Η ανάρτηση που θα έπρεπε να κάνει το γύρο του διαδικτύου!

 

 

Οι μισθοί υπουργών και αξιωματούχων θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν αυτούς των ομολόγων τους στον ιδιωτικό τομέα. Αλλιώς οι επιτυχημένοι έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να είναι στην κυβέρνηση. Επίσης, οι μισθοί του δημόσιου τομέα, θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν το ΑΕΠ της χώρας. Αν οι άνθρωποι επιλέγουν ανίκανους ηγέτες, πρέπει να ξέρουν ότι θα πληρώσουν το τίμημα.

 

pesotithes
Ο Πειραιώς Σεραφείμ προτείνει στον Ερντογάν να βαπτιστεί Χριστιανός με «νονό» τον… Πούτιν! [37σελιδη επιστολή]

 

 

Να βαπτιστεί… Χριστιανός καλεί τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ! Του προτείνει μάλιστα η βάπτιση να γίνει στο Φανάρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με ανάδοχο τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν…

Τον καλεί δε να απαρνηθεί το «δαιμονιώδες Ισλάμ», τον «ψευδοπροφήτη Μωάμεθ» και το «ανίερο Κοράνι»

Στην 37σέλιδη επιστολή του περιγράφει, μεταξύ άλλων, γιατί είναι ψευδοπροφήτης ο Μωάμεθ και δηλώνει ότι ο ίδιος διαφωνεί με την απόφαση να μην εκδοθούν οι οκτώ εκζητούμενοι στην Τουρκία για συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του Ερντογάν.

«Σᾶς παροτρύνουμε, ὡς ἔσχατο μέλος τοῦ Παναγίου καί Παναχράντου Σώματος τοῦ Χριστοῦ καί δή ὡς ὈρθόδοξοςἘπίσκοπος, πού ἐνδιαφέρεται γιά τήν σωτηρία τῶν ψυχῶν τῶν ἀνθρώπων καί αὐτῶν τῶν ἀλλοθρήσκων, ἄν θέλετε νά ὠφελήσετε πραγματικά τόν ἑαυτό Σας, τήν οἰκογένειά Σας καί τόν λαό Σας, νά ἀποκηρύξετε ὅλες τίς πλάνες, αἱρέσεις καί καινοτομίες τοῦ δαιμονιώδους Ἰσλάμ καί τοῦ ἀνιέρου Κορανίου,τίς ὁποῖες εἰσήγαγε ἀπ’ ἀρχῆς ὁ ψευδοπροφήτης Μωάμεθ, νά μετανοήσετε, νά κλάψετε πικρῶς, νά ταπεινωθεῖτε, νά πιστέψετε στόν Χριστό, ὡς Θεάνθρωπο, Σωτῆρα καί Λυτρωτή τοῦ κόσμου, νά κατηχηθεῖτε καί νά βαπτισθεῖτε ὀρθόδοξα. Σᾶς προτείνουμε μάλιστα, Ἐξοχώτατε, νά ζητήσετε ἀπό τόν σημερινό σύμμαχό Σας καί Πρόεδρο τῆς Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν νά γίνε ἀνάδοχος Σας καί ἡ βάπτισή Σας νά πραγματοποιηθεῖ στό ἱστορικό Φανάρι ἀπό τόν Παναγιώτατο Οἰκουμενικό Πατριάρχηκ.κ. Βαρθολομαῖο, τόν πρῶτο Ποιμένα τῆς Ὀρθοδόξου Καθολικῆς Ἐκκλησίας καί Πρωθιεράρχη τοῦ Ζῶντος Ἀληθινοῦ Τρισυποστάτου Θεοῦ, τόν Διάκονον τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου πού ἀποτελεῖ τόν μοναδικό πνευματικό καί πολιτισμικό πλοῦτο τῆς Χώρας Σας. Μέ τόν τρόπο αὐτό θά δοξασθεῖ καί ἀπό Σᾶς, ὅπως δοξάσθηκε καί ἀπό τούς Ἁγίους Ἀποστόλους, τό Ὄνομα τοῦ Οὐρανίου Πατρός καί θα καταισχυνθεῖ ὁ ἀντίδικος Διάβολος».

 

Διαβάστε όλη την επιστολή στο romfea.gr

 

πηγη/http://www.imerisia.gr/

pesotithes
«Μια ατελείωτη φυγή» το νέο βιβλίο της Αλκυόνης Παπαδάκη.

 

 

από την Μάρθα Πατλακουτζα

«Το τρένο που περιμένω δε θα έρθει ποτέ. Αλλά θέλω να έχω τη χαρά να το περιμένω. Την ηδονή της προσμονής», λέει η Μάγδα, η ηρωίδα του καινούριου βιβλίου της κυρίας Αλκυόνης Παπαδάκη.

Το Σάββατο στις 8 του Απρίλη, είχα την αληθινή τιμή να συμμετέχω στην παρουσίαση του συγγραφικού της έργου στην Κρύα Βρύση, που οργάνωσε η Θεοδώρα Τζιότζιου (ιδιοκτήτρια του Βιβλιοπωλείου Αλφαβητάρι) σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καλέντη.

Το βιβλίο «Μια ατέλειωτη φυγή» είναι ένα βιβλίο, που στην ουσία σε βάζει να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου, να τις πακετάρεις και να επιλέξεις ποιες θα πάρεις μαζί σου διαβάζοντας τις σελίδες του. Και μόλις το ταξίδι ξεκινήσει… αποκλείεται να το αφήσεις από τα χέρια σου.

Είναι ένα μυθιστόρημα σπονδυλωτό, στο οποίο κάνουν την εμφάνισή τους μια σειρά από ιστορίες με πρωταγωνιστές ήρωες καθημερινούς, αλλά ταυτόχρονα ξεχωριστούς. Αληθινούς. Κάθε ήρωας είναι τόσο διαφορετικός, όσο και το φορτίο που κουβαλάει στην ψυχή του.

Σε όλα τα βιβλία της κυριαρχεί η υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη.

Η γραφή της κυρίας Παπαδάκη ξεχωρίζει για τον ποιητικό ρεαλισμό, χωρίς εξάρσεις αλλά και με πειραχτική διάθεση, που κάποιες φορές μπορεί να γίνει καυστική, αυτοσαρκαστική. Γνωρίζει καλά τα τερτίπια της ψυχής, τα μονοπάτια και τα σταυροδρόμια της.

Όλοι οι αναγνώστες της κυρίας Παπαδάκη, ποτέ δεν την προσφωνούν με το επίθετό της. Και όχι από έλλειψη σεβασμού. Απλά για όσους διαβάζουμε φανατικά τα βιβλία της είναι ο δικός μας άνθρωπος, είναι η Αλκυόνη μας. Έτσι απλά.

«Πάμε να διαβάσουμε Αλκυόνη για να έρθει η ψυχή μας στα ίσα της» λέμε και η δύναμη της δικής της ψυχής, δίνει ελπίδα στο δικό μας παρόν.

Με το χέρι στην καρδιά θυμάμαι να έχω περάσει δύσκολα βραδιά, με αρκετά ποτήρια κρασί και αναστεναγμούς που βάστηξαν ως το ξημέρωμα.        Και όταν το βιβλίο τελείωνε, η λύτρωση, η κάθαρση της ψυχής ήταν τα δικά της λόγια χαραγμένα μέσα μου.

«Αλκυόνη αν ξανάρχιζες τη ζωή από την αρχή, θα έκανες τα ίδια λάθη;»

«Ναι! Σίγουρα ναι!» αποκρίθηκε με χαμόγελο και το πρόσωπό της φωτίστηκε. Η δύναμη και το πείσμα της ήταν εκεί, άγρυπνοι φρουροί της ψυχής της.

 

Υστερόγραφο Πρώτο

«Αυτό που ήξερα και ήμουν βέβαιη ήταν η βαθύτερη ανάγκη μιας φυγής. Πάντα ήθελα να φεύγω. Να πετάει η ψυχή μου σαν τα πουλιά. Να νιώθω τη γλύκα μιας ατέλειωτης φυγής. Όχι να φεύγω γι’ άλλους τόπους. Από την ίδια μου τη ζωή να φεύγω».

 

Υστερόγραφο Δεύτερο

Αλκυόνη Παπαδάκη σε ευχαριστώ που σε γνώρισα.

 

πηγη/ /writersgang.com/

pesotithes
Κάνε σεξ με αναμμένα φώτα

Με φως ή χωρίς φως αν είναι καλό θα είναι σε κάθε περίπτωση κι αν αλήθεια είναι, δε θα έχεις μυαλό να σκεφτείς το διακόπτη της λάμπας, ούτε τις ατέλειές σου, ούτε καν το όνομά σου

Λάμπες και φωτιστικά και κεριά και τζάκια. Λάμπες φθορίου, αλογόνου, LED, κάτι περίεργες κόκκινες και μωβ, προβολής γηπέδων, το αχνό φως που μπαίνει απ’ το δρόμο, αλλά ό, τι κι αν είναι εκείνη την στιγμή που θέλεις να ορμήσεις στον άλλον, εδώ που τα λέμε δεν έχει κι ιδιαίτερη σημασία.

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τα λαμπατέρ απ’ το ανακριτικό φως της λάμπας, ή κάποιο κρυφό φωτισμό, ό, τι και να ‘ναι, είναι προτιμότερο απ’ τη λάμπα που τα αποκαλύπτει όλα και φαίνεσαι ξαφνικά τόσο εκτεθειμένος.

Το σεξ με αναμμένα φώτα είναι αρκετά αμφιλεγόμενο και διαπραγματεύσιμο. Σαν απλά ένα έπιπλο στο χώρο δε λέει πολλά, αλλά σαν βοήθημα για τη συνεύρεσή σου είναι πολύ αμφισβητήσιμο διότι αν μείνει ανοιχτό έχει πολλά να δείξει και να εκθέσει κι αν μείνει κλειστό έχει πολλά να κρύψει.

Η επαφή με τον άνθρωπό σου ή κι όχι απαραίτητα δικό σου, μπορεί να είναι αποκλειστικά μόνο καθαρό, ωραίο, γρήγορο, ωμό σεξ ή ακόμα τρυφερό, ρομαντικό ή ακόμα και τα δύο μαζί, αλλά έχει πολλά να πει, δεν είναι απλώς μια διαδικασία ικανοποίησης και τέλος. Μαθαίνεις πολλά για τον άλλον, μαθαίνεις πολλά ακόμα και για ‘σένα τον ίδιο, πράγματα που μέσα στο σκοτάδι δε θα τα μάθεις ποτέ.

Ίσως το ζήτημα των ανθρώπων με το σεξ στο σκοτάδι έχει να κάνει με τη μυσταγωγική διαδικασία του. Σαν κάτι που πρέπει να γίνεται κρυφά και σκοτεινά, σαν μια πράξη απαγορευμένη που πρέπει να μείνει μέσα σε αυτό το δωμάτιο, αποκλειστικά μεταξύ σας κι η λάμπα ρισκάρει να σας προδώσει.

Το φως όμως είναι η αποκάλυψη για όσα μεταξύ σας δεν τολμάτε να πείτε. Καλή είναι κι η μαυρίλα, αλλά αλήθεια, πρόσεξες ποτέ πόσο ερεθιστικές είναι οι συσπάσεις του προσώπου της όταν είσαι από πάνω ή τις εκφράσεις του όταν του κάνεις στοματικό; Εμ, πού να τα δεις αυτά με το αχνό φως του δρόμου ή το πλήρες σκοτάδι.

Βοήθημα κι απειλή. Κάπως έτσι φαντάζει το φως στο μυαλό πολλών ανθρώπων κι όμως είναι τρόπος απελευθέρωσης κι εξοικείωσης. Με μία μονάχα μικρή λάμπα κι είσαι σε θέση να παρατηρήσεις τα σώματά σας, να καταλάβεις ακριβώς τι απολαμβάνει και τι όχι, να απελευθερωθείς και να συμφιλιωθείς με όσες ατέλειές σου που τρέμεις να φέρεις στο φως.

Όλοι έχουμε κόμπλεξ, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο ανούσιο να είσαι έτοιμος να δοθείς σε κάποιον κι εκείνη ακριβώς την στιγμή να σκέφτεσαι τα παραπανίσια κιλά ή τις χοντρές γάμπες ή τις ραγάδες. Έχω νέα να σου πω, συνταρακτικά και καθησυχαστικά. Το σεξ είναι, ή μάλλον θα έπρεπε να είναι, απλή, καθαρή απόλαυση κι αν εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι πώς φαίνεσαι ή τι σκέφτεται ο άλλος για σένα, πρέπει να σε ενημερώσω πως δε φταίει σε καμία περίπτωση η λάμπα σε αυτό, όποτε μάλλον αφού τελειώσεις θα πρέπει να το σκεφτείς και να το λύσεις μόνος.

Το σεξ, νομίζω δε θα έπρεπε να έχεις όρους και προϋποθέσεις. Σκοτάδι ή φώς, κρεβάτι ή πάτωμα, σπίτι ή αυτοκίνητο, μπρούμυτα ή ανάσκελα. Το νιώθεις, το γουστάρεις, το κάνεις, χωρίς πολλή προετοιμασία. Με κουράζει η προετοιμασία. Με φως ή χωρίς φως αν είναι καλό θα είναι σε κάθε περίπτωση κι αν αλήθεια είναι, δε θα έχεις μυαλό να σκεφτείς το διακόπτη της λάμπας, ούτε τις ατέλειές σου, ούτε καν το όνομά σου.

Βέβαια, αν έπρεπε ντε και καλά να επιλέξω ή έτσι ή αλλιώς, θα επέλεγα ασυζητητί το φως. Όχι τίποτα ανάκρισης να κρέμεται από πάνω μας λες και θα ράψω κάνα κουμπί. Αλλά το αχνό, το αφροδισιακό, ίσως από κάποιο επιτραπέζιο φωτιστικό, όχι όμως κεράκια, τα κεράκια είναι παγίδα. Νομίζεις ότι βλέπεις και δε βλέπεις. Γιατί αν επιχειρήσει να σου βγάλει το σουτιέν χωρίς φως, ξέχνα το σεξ, όλο το βράδυ αυτό θα προσπαθεί.

Άσε που πρέπει να υπάρχει φως και για το προφυλακτικό. Δηλαδή εκείνοι που το δουλεύουν με σβηστά φώτα, τι κάνουν; Πάντα το ‘χα απορία. Ανάβουν το φως το βάζουν, σβήνουν και συνεχίζουν ή έχουν συνηθίσει και το κάνουν στα τυφλά, μωρέ μπράβο.

Φως ή σκοτάδι, εξακολουθεί να μην έχει σημασία. Οι συνθήκες όταν θέλεις σεξ κι όταν επιθυμείς να γευτείς κάθε εκατοστό του παρτενέρ σου δεν έχουν σημασία κι όταν πραγματικά το γουστάρετε κι οι δύο δε θα ασχοληθείτε με τα τριγύρω, αλλά θα κοιτάξτε να γδύσετε ο ένας τον άλλον γρήγορα για να το ζήσετε, αδιαφορώντας για ό,τι σας ενοχλεί και σας τρομάζει.

Αν πάλι πιστεύεις πως το οποιοδήποτε φως σβήνει τη μαγεία, νομίζω ότι μία δοκιμή θα σε πείσει και αν το κάνεις η λάμπα δε θα σβήσει ποτέ ξανά.

Συντάκτης: Μαριάνα Μάργαρη
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Πηγή: Pillow Fights

το διαβάσαμε εδώ

klik.gr

pesotithes
Το συγκλονιστικό μήνυμα του Σερβετά! Ζητά υπογραφές για να έρθει & στην Ελλάδα νέο φάρμακο για την Νωτιαία Μυική Ατροφία [βίντεο]

 

 

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ SPINRAZA για την Νωτιαια Μυικη Ατροφια!!!
EKΛΛΗΣΗ
Ακολουθηστε τα εξης
Βηματα για να υπογραψετε
1)πατατε το link https://tinyurl.com/hh74v38
2)πατατε το πορτοκαλι που γραφει sign this petition
3)γραφατε το first-ονομα, last name επιθετο, το μαιλ σας οπωσδηποτε και τον τοπο κατοικιας
4)sign
Διαδωστε το ….
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΑΣ
Υπαρχει ελπιδα..
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ LIKES ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ..

 

pesotithes
Κυβέρνηση Σαμουράι μια ταινία του Κουρουμπ λι!!Μάγκας στην Eλλάδα φλώρος στην Ευρώπη!! Aristerate kid [βίντεο]

  Με αφορμή τη δήλωση του Κουρουμπλή πως πρόκειται για κυβέρνηση Σαμουράι οι Ράδιο Αρβύλα παρουσίασαν το τρέιλερ της ταινίας το Aristerate kid!!! Δείτε το απόσπασμα απο το 57 :34″  

pesotithes
Παγκόσμια ημέρα ποίησης στον Ιανό! Δείτε live την εκδήλωση εδώ !

    Σήμερα Τρίτη, 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης -και είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξεις από μια βεντάλια εκδηλώσεων σε ολόκληρη την πρωτεύουσα. Γύρω στις 7.30 το βράδυ, στον «Ιανό» (Σταδίου 24), θα διαβάσω ένα από τα αγαπημένα μου ποιήματα, από την Παλατινή Ανθολογία. Είσοδος ελεύθερη. Μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εκδήλωση και από εδώ: […]

pesotithes
Έναρξη του 2ου κύκλου δωρεάν σεμινάριων διατροφής στο Loft nice n easy. Υγεια & εύκολοι τρόποι για απώλεια βάρους

    Έναρξη του 2ου κύκλου δωρεάν σεμινάριων διατροφής στο Loft nice n easy. Συζητάμε με τον γνωστό διατροφολογο Dionysis Panos υγιεινούς και ευκολους τρόπους να χάσουμε βάρος.   Για δηλώσεις συμμετοχής εδώ http://www.niceneasy.gr/   το είδαμε εδω https://www.facebook.com/loftniceneasy/

pesotithes
Ανάρτηση «καταγγελία» στο facebook! «Σε πειράζει αν σε φωτογραφίσω;»

    «σε πειράζει αν σε φωτογραφίσω;» «καθόλου -αντιθέτως» «θα τη δημοσιεύσω όμως τη φωτογραφία -δεν σε ενοχλεί ελπίζω είναι το μόνο που μπορώ να κάνω -δυστυχώς…» τον Θανάση δεν τον γνωρίζω τον είδα σήμερα το πρωί να παλεύει να περάσει, με το λευκό μπαστούνι του, από μια διάβαση που την έκλεινε ένα παράνομα σταθμευμένο […]

pesotithes
ΦΟΒΕΡΟ Κόλπο με Τα ΦΛΑΣ Αυτοκίνητων ανακάλυψη ΚΡΗΤΙΚΟΥ!!! [βίντεο]

    Ένας Κρητικός δείχνει μέσα σε δύο λεπτά την ανακάλυψη για το φλας. ΦΟΒΕΡΟ Κόλπο με Τα ΦΛΑΣ Αυτοκίνητων ανακάλυψη ΚΡΗΤΙΚΟΥ!!! Δείτε το βίντεο:   [πηγη kriti-channel.eu  ]     .     .   AEGEAN: 30.000 θέσεις εσωτερικού από 19€*     Πάρε τώρα προσφορά για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου και βγες κερδισμένος […]

pesotithes
Ένα εξαιρετικό βιβλίο για την ιστορία της Ελλάδας και της οικονομίας της τα τελευταία διακόσια χρόνια!

    Εξαιρετικό βιβλίο. «Επτα πολεμοι, τεσσερεις εμφύλιοι, επτα πτώχευσεις» Η ιστορία της Ελλάδας και της οικονομίας της τα τελευταία διακόσια χρόνια.   σχόλιο Alexandros Papadopoulos  

pesotithes
Για να μην πεθαίνουν παιδιά στην άσφαλτο. Δείτε τι κάνουν στη Βρετανία & είναι στη 2η θέση στον κόσμο στην οδική ασφάλεια!

    «Επιτρέψτε μου να μοιραστώ την εμπειρία μου από το UK, μια θετική εμπειρία σε σχέση με την οδηγική παιδεία και πώς αυτή αποκτάται. Πριν από λίγους μήνες πήρα την πρώτη μου κλήση για υπερβολική ταχύτητα. 59m/h σε ένα τμήμα του M4 που το όριο είναι 50m/h (ναι καλά διαβάσατε, 50 μίλια όριο σε […]

pesotithes
8 Aπλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για να σταματήσουν τα ατυχήματα στους δρόμους

    Τι να κάνουμε για να σταματήσουν τα ατυχήματα στους δρόμους: 1)Αυστηρό πρόστιμο ανάλογο της φορολογικής δήλωσης: Αν τρέχεις με υπερβολική ταχύτητα θα πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου. Έστω ότι ορίζουμε το πρόστιμο στις 5.000€. Είναι πολλά για έναν άνθρωπο. Αν όμως είμαι εφοπλιστής τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πληρώσω. Άρα […]