Ό,τι Σκέφτεσαι
Ό,τι Συμβαίνει
Ό,τι Μαθαίνεις
Ό,τι Προτείνεις
Πες Το
pesotithes
Ψηφίστε την Lia Hide στο Jumping Fish Contestant για τον Δεκέμβριο!

 

 

Γνωρίστε τον νέο contestant του Jumping Fish της COSMOTE

Η Lia Hide είναι ένα φωτεινό κορίτσι που γράφει σκοτεινά κομμάτια. Μετά από πολυάσχολη δισκογραφία στην εγχώρια electronica, ο πρώτος της δίσκος, ‘ΗΟΜΕ’, με δική της παραγωγή, κυκλοφορησε από την ΕΜΙ-Universal το 2013, ενώ αναμένεται o δεύτερος απο την Hidden Track Records, σε παραγωγή του Ευριπίδη Ζεμενίδη.

Ταξίδεψε τα τραγούδια της μέχρι το Μοντρεάλ, το Λονδίνο, την Πολωνία, την Νορβηγία και την Καλιφόρνια, και πάντα αποσπά θερμότατες κριτικές για τις εμφανίσεις της. Τα τραγούδια της είναι οι ιστορίες που θα ήθελε να έχει ζήσει, οι φίλοι που δεν ήταν, οι γονείς που δεν μπόρεσαν, οι έρωτες που δεν ήθελαν, για ένα κορίτσι που αγαπά την Αθήνα, και λατρεύει όλο τον κόσμο.

Έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων με τους Anneke, Joseph Van Wissem, Molly Nilson, Kovacs, Tricky, Keep Shelly In Athens και Sleepin Pillow. Φανερά επηρεασμένη από την ηλεκτρονική της θητεία και τις κλασικές τις σπουδές, και με πολύ εμφανή τον ερωτά της με τον ήχο των 90s, φωνή που θυμίζει από Tori Amos μέχρι Alison Mosshart και Karen O, υφαίνει έναν ήχο με ακουστικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, με μάλλον… progressive διάθεση, αλλά πάντα pop.

 

Σελίδα Profile

http://www.jumpingfish.gr/liahide

Ψηφίστε εδώ