Ό,τι Σκέφτεσαι
Ό,τι Συμβαίνει
Ό,τι Μαθαίνεις
Ό,τι Προτείνεις
Πες Το
pesotithes
Κόλαφος!»Πληρώνεις μια ζωή πάνω από το μισό σου εισόδημα στο κράτος…. Πόσο διαφέρει από μαφία…»

 

Πληρώνεις μια ζωή πάνω από το μισό σου εισόδημα στο κράτος. Μεγάλωσες, γέρασες, γλίστρησες και έσπασες το ισχίο σου. Μπαίνεις σε δημόσιο νοσοκομείο. Καθηλώνεσαι σε ράντζο για πολλές μέρες. Παθαίνεις κατακλίσεις. Το κράτος δεν σου παρέχει επαρκή νοσηλευτική φροντίδα γι αυτές. Δεν υπάρχει προσωπικό να φροντίσει το σαπισμένο δέρμα σου από την ασφυκτική ακινησία. Ούτε το ταμείο δικαιολογεί τη δαπάνη. Ψάχνεις να βρεις την άκρη μόνος σου. Δεν έχεις 150 ευρώ την ημέρα για νόμιμη αποκλειστική νοσοκόμα και βρίσκεις την αναγκαστική άκρη σου να πληρώνεις 50 ευρώ μαύρα σε παράνομη αποκλειστική για να μην πεθάνεις από μόλυνση. Τότε το κράτος ψάχνει και σε βρίσκει και σε τιμωρεί επειδή απέκτησες παράνομα κάτι που το ίδιο το κράτος έπρεπε να σου παρέχει δωρεάν. Επειδή δεν πήρε τα ποσοστά του από την αμοιβή που δίνεις στην νοσοκόμα σου. Μια νοσοκόμα που το κράτος φταίει που αναγκάστηκες να προσλάβεις με το πενιχρό σου εισόδημα.

Πες μου τώρα πόσο σε φροντίζει το κράτος. Πόσο νοιάζεται για εσένα. Πόσο διαφέρει από μαφία. Και πόσες μέρες σου μένουν μέχρι να σαπίσεις ολόκληρος και αβοήθητος στο κρεβάτι του πόνου.

 

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.