Ό,τι Σκέφτεσαι
Ό,τι Συμβαίνει
Ό,τι Μαθαίνεις
Ό,τι Προτείνεις
Πες Το
pesotithes
Καταπέλτης με αφορμή το Κυπριακό Αν δε γίνουν οι «Ηνωμένες Πολιτείες» της Ευρώπης σύντομα, η Ευρώπη θα φάει τα παιδιά της.

 

Οκ, δεν ξεχνώ, τιμώ κλπ. κλπ.
Επίσης, για να πάμε παρακάτω…

• Άνδρες, γυναίκες, αριστερούληδες, στρατόκαυλοι, αντίφα, άφυλα, πολύφυλα, λοάτκηδες και Παιδιά των Λουλουδιών, υποχρεωτικά 60 ημέρες στρατό στα 18 τους έτη, μόνο κέντρο εκπαίδευσης, αλλιώς κοινωφελής εργασία -πάλι σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις- για 160 ή μόνιμα υπέρ Στρατού πρόστιμα.

• Μετά, καλά πληρωμένες θέσεις ως σταθερό επάγγελμα για όσους θέλουν να συνεχίσουν εκεί, σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή, με τη συμμετοχή και εθελοντών & ιδιωτών ταυτόχρονα με την Άμυνα στο καθημερινό Κοινωνικό Έργο.

Με αυστηρό έλεγχο απ’ την Αστική Δημοκρατία στους γνωστούς, που εντός αυτής ίσως θελήσουν μετά από κάποια χρόνια να Εθνο~ριζοσπαστικοποιηθούν, ώστε να μας «σώσουν» από εχθρικά Φαντάσματα τα οποία θα έχουν βγάλει οι ίδιοι απ’ τις κοιλιές τους, ώστε να προχωρήσουν σε δήθεν «Επαναστάσεις».

• Απαραίτητη, η έντονη πολιτική πίεση, αν αποφασίσουμε κάποια στιγμή να μην στέλνουμε Ζαγοράκηδες, Γεωργούληδες, Αριστεριστές, Κομμουνιστές ή απατεώνες Βελοπουλαυγίτες της Ελληνικής σημαίας, της Ορθοδοξίας, των συμβόλων και των τσιτάτων στο Ευρωκοινοβούλιο, ώστε το Αιγαίο να γίνει τα Σύνορα της Ευρώπης, και να είναι ανά πάσα στιγμή συντεταγμένα πανέτοιμος, μέσα σε λίγες ώρες, ο Κοινός Ευρωπαϊκός Στρατός.

• Σε μια μικρή χώρα, με πολλά μικρά νησιά και τεράστια ακτογραμμή, μια χώρα γεμάτη με εχθρούς γύρω της, αν δεν δούμε επιτέλους τη Μεγάλη Εικόνα με τους Ερντογαναίους, τους Πουτιναίους, το Ισλάμ, την Κίνα, την Ινδία και τους πιθανότατα πρόθυμους από Αλβανία για Β.Ήπειρο και πλέον και με την γκάφα της Πρεσπών και τους «Μακεδόνες» για τη Μεγάλη Μακεδονία, τους οποίους και θα μπορεί να εκμεταλλευτεί στην Κοινή Παγκόσμια Γνώμη με το δήθεν «ηθικό» τους «πλεονέκτημα» οποιοσδήποτε Τρίτος θέλει να μπουκάρει στη Μεσόγειο, είμαστε καταδικασμένοι, εφόσον και οι άλλες χώρες γεμίζουν δεξιολαϊκιστές Σαλβίνιδες που κοιτάνε την πάρτη τους και αντί να ανησυχούμε κάποιοι από εμάς πανηγυρίζουμε, να ζήσουμε εμείς ή τα παιδιά μας, τον οποιονδήποτε ράντομ ξυπόλητο να περπατάει ανενόχλητος… μέχρι την Λαμία.

Περίπου όπως έκαναν κάποιοι με συνοπτικές διαδικασίες καθαρίζοντας και αρκετούς ένα πρωϊνό στο Βόρειο τμήμα της Κύπρου, διότι ήξεραν ότι με Χούντες, Σοσιαλιστάδες και Μάγους με κομποσχοίνια να διαχειρίζονται ένα απομακρυσμένο τμήμα μιας χώρας, όλα είναι ρευστά, εσωκεντρικά και εντελώς χύμα.

• Όλα αυτά, με καμία διάθεση στρατοψεκασμού ή στρατοκρατίας, αλλά με μετριοπάθεια και οργάνωση, και με το βλέμμα στην ένωση του Νοτίου τμήματος της Κύπρου, αν και η ίδια θέλει διότι οι συσχετισμοί αλλάζουν όσο περνούν τα χρόνια, με την υπόλοιπη, σύγχρονη μετα-Νεοχουντική και μετα-Μπαζιανική Ελλάδα.

• Και ας γκρινιάζουν οι Ανοιχτοσυνοράκηδες ή οι Κλειστοσυνοράκηδες, οι οποίοι προφανώς θεωρούν ότι η διεύρυνση και η σύσφιξη των σχέσεων στην Ευρώπη θα γίνει π.χ. είτε απ’ την Ανατολή, είτε απ’ τη Βενεζουέλα, είτε απ’ τις ΗΠΑ, και από λαούς, ΜΚΟ, πειρατικά λαθρομεταναστών, ακροδεξιούς, ακροαριστερούς, ακτιβιστές και Κυβερνήσεις, των οποίων ο στόχος είναι να τη διαλύσουν.

Διότι χωρίς κάποιου είδους «Ηνωμένες Πολιτείες» σε όλα τα επίπεδα, μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια, η Ευρώπη θα φάει τα παιδιά της.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.