Ό,τι Σκέφτεσαι
Ό,τι Συμβαίνει
Ό,τι Μαθαίνεις
Ό,τι Προτείνεις
Πες Το
pesotithes
Καταπέλτης! Η ΔΕΗ έκανε σύμβαση με τα ΕΛΤΑ για τη διανομή των λογαριασμών με πολιτική επιλογή ενώ η ΑCS είχε καλύτερη τιμή

 

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ παναγιωτάκης ανακοίνωσε ότι συνήψε σύμβαση με τα ΕΛΤΑ για την διανομή των έντυπων λογαριασμών στους καταναλωτές.

Τα ΕΛΤΑ προσέφεραν υψηλότερη τιμή ανά φάκελο από την ACS.
Αλλά προτιμήθηκαν, επειδή ήταν πολιτική επιλογή να προτιμηθούν. Για να πατσίσουν τα χρήματα που έχουν υπεξαιρέσει από τη ΔΕΗ μή αποδίδοντας της μέρος των εισπράξεων από την πληρωμή λογαριασμών καταναλωτών.

Για να μην τεθεί όμως ζήτημα ακυρότητας του διαγωνισμού, έβαλαν και έναν όρο ως προαπαιτούμενο, που δεν πληρούσε η ACS. Η απαίτηση ο ταχυδρομικός διακινητής να καλύπτει τουλάχιστον το 95% των καλλικρατικών δήμων με καταστήματα.
Έτσι την απέκλεισαν. Και όλα καλά.
Προφανώς είναι πολύ σημαντικό να διαθέτεις κατάστημα στο δήμο άνω τζουμέρκων και να μην ξεκινά ο διανομέας από το κατάστημα Άρτας.

Γουίδ ουάν σμπάρ, τού τρίγκονς.
Ντάμπλ γουίν φορ δε στέϊτ.
Και τα ΕΛΤΑ θα αποφύγουν κυρώσεις για την υπεξαίρεση των χρημάτων της ΔΕΗ. Και η ΔΕΗ θα πληρώσει ακριβότερα τη διανομή.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.