Ό,τι Σκέφτεσαι
Ό,τι Συμβαίνει
Ό,τι Μαθαίνεις
Ό,τι Προτείνεις
Πες Το
pesotithes
Είναι τα μαθηματικά , ηλίθιοι …!

 

 

Ιδιαίτερα για το ασφαλιστικό μας σύστημα εδώ και δεκαετίες όλοι οι αριθμοί έδειχναν και δείχνουν καθαρά ότι δεν βγαίνει.

Δεν φταίει ο καπιταλισμός δεν φταίει ο νεοφιλελευθερισμός δεν φταίνε όλα όσα έφαγαν , όσα κουρευτήκαν ,η κακοδιαχείριση, δεν φταίνε οι μασόνοι , δεν φταίνε οι εβραίοι ούτε οι γερμανοτσολιαδες. Δεν γίνεται να δίνεις 10 και να παίρνεις 100 , δεν γίνεται να δουλεύουν 5 και να πληρώνουν συντάξεις για 20.

Δεν γίνεται αυτοί που έδιναν 10 σε εισφορές και δεν είχαν πληρώσει ποτέ βαριά φορολογία να παίρνουν σύνταξη για 100 και αυτή που δίνουν 100 σε εισφορές και φορολογούνται βαρέως να πάρουν σύνταξη 10! Όσους δρόμους και εάν κλείσουν όλοι οι πολίτες , όσες πολιτικές διαπραγματεύσεις και εάν κάνουν οι πολιτικοί , οι αριθμοί είναι αμείλικτη…

Η μονή κοινωνικά δίκαιη λύση και η μονή εφικτή είναι η περικοπή ΟΛΩΝ των συντάξεων πάνω απο 1000 ευρώ κατά 30% εκτός αυτών που αποδεδειγμένα βάση των εισφορών τους δικαιούνται παραπάνω και δεν ανήκουν στο δημόσιο τομέα.

Μόνο έτσι αγαπητοί συνταξιούχοι , περήφανα γηρατειά αυτής της χώρας , θα δώσετε προοπτική στα παιδιά σας να βρουν δουλεία και να σας βοηθούν αυτοί οικονομικά αντί εσείς και μόνο έτσι θα πάρουν και τα παιδιά σας σύνταξη. Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε αμέτρητα στοιχειά με αριθμούς για τα ως άνω λεγόμενα αλλά ότι και να παραθέσεις με στοιχειά και αριθμούς θα αγνοηθεί και θα διαψεύθει χωρίς στοιχειά από αυτούς που δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα !

Εν κατακλείδι είναι τα μαθηματικά και μάλιστα του δημοτικού που επιλεγούμε εδώ και χρόνια ως Ελληνικός λαός να αγνοούμε ηθελημένα ……

 

πηγή naxos24.gr