Ό,τι Σκέφτεσαι
Ό,τι Συμβαίνει
Ό,τι Μαθαίνεις
Ό,τι Προτείνεις
Πες Το
pesotithes
Ανάρτηση κόλαφος! Να γιατί είμαστε μια χώρα γεμάτη τόσους πολλούς ΜΑΛΑΚΕΣ! Γουγλάρετε: «Το Lidl ψάχνει τώρα «γενίτσαρους»

 

 

Η είδηση λέει ότι μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ζητά ενδιαφερόμενους για να στελεχώσουν τα καταστήματά της σε βάθος χρόνου.
Συγκεκριμένα, τους στέλνει να σπουδάσουν στη Γερμανία για τρία χρόνια και στη συνέχεια θα τους τοποθετήσει ως προϊσταμένους πωλήσεων στα καταστήματά της στην Ελλάδα. Καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών θα υπάρχει κανονική μισθοδοσία, που θα ξεκινά από 1.400 ευρώ (μεικτά) στο πρώτο έτος και θα φτάνει τα 1.800 ευρώ (μεικτά) στο τρίτο έτος.
Οι θεωρητικές σπουδές εναλλάσσονται κάθε τρεις μήνες με εργασία σε καταστήματα ενώ με τη λήξη της τριετούς φοίτησης θα αποκτήσουν τίτλο σπουδών Bachelor of Arts. Τα μαθήματα γίνονται σε μικρές ομάδες φοιτητών, ενώ η εκπαίδευση πραγματοποιείται στα γερμανικά και μέρος της στα αγγλικά.
Στόχος της εταιρείας είναι μετά την αποφοίτηση τα στελέχη να αναλάβουν θέση προϊστάμενου πωλήσεων στην εταιρία διοικώντας έως πέντε καταστήματα σε μια ευρύτερη περιοχή.

Θέλετε να δείτε πώς παρουσιάζεται η είδηση σε «σοβαρή» εφημερίδα;
Γουγλάρετε: «Το Lidl ψάχνει τώρα «γενίτσαρους»!» και θα τη βρείτε.
Και μετά δώστε απαντήσεις σε διάφορες απορίες σας, όπως, πχ, γιατί είμαστε μια χώρα γεμάτη ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.